Menu


Hava Durumu



Ana Sayfa > Faaliyetler > FAALİYET RAPORLARI > 1997

 1997 Yılı Er-vak Faaliyet Raporu

1- Erzurum ilinde hizla devam eden göç ve içerisinde bulundugu gerileme sürecine çözüm önerileri sunmak amaciyla 1997 yili mart ayinda “Erzurum Ili Kalkinma Raporu” hazirlandi.
Rapor Çalismalari çerçevesinde;
a) Sivil Toplum kuruluslari, siyasi ilgililer ve komisyonlarimizca son sekli verilerek hazirlanan bu rapor Ögretmenevi Salonunda düzenlenen genis katilimli bir toplanti ile kamuoyuna sunuldu.
b) Sayin Cumhurbaskanimiz basta olmak üzere Siyasi Partilerimizin Genel Baskanlari, DPT ile ilgili tüm kuruluslarin yönetici ve yetkilileri ve Ulusal ve Yerel Basin mensuplari ziyaret edilerek kendilerine takdim edildi.
2- Geleneksel Sultan Sekisi Toplantilarindan 5.’si 26-27 Temmuz 1997 tarihinde Ülkemiz genelinden hemsehrilerimiz Erzurum Vakfi ve Dernek Baskanliklari ve is adamlarimizin katilimiyla gerçeklestirildi. Kis Turizmi Dogalgaz ve Enerji konulari DPT, Hazine Müstesarligi ve IGDAS yetkilileri ve uzman elemanlarin konusmaci olarak katildigi bir panelle ele alindi.
3- Kültürel faaliyetlerimiz çerçevesinde, Dr. Hasan Ali Kasir tarafindan hazirlanan ve Ervak yayinlari arasindan çikarilan “ Erzurum Siirleri Antolojisi ” isimli kitap Üyelerimize, Basin Mensuplarina, Il Protokolüne, Ilçe Protokolüne, Sivil Toplum Kuruluslarina ve kütüphanelerimize dagitildi.
4- Vakiflar Bölge Müdürlügümüzün ‘Vakiflar Haftasi’ nedeniyle düzenledigi programlara “Kültürel amaçli çalismalar seklinde” katkilarda bulunuldu.


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net