Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

ERVAK Kadın Kolları yemekte buluştu

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları’nın kuruluş yıl dönümü nedeniyle birlik, beraberlik ve dostluk yemeği adı altında eğlence programı düzenledi.

Erzurum Gündem- Her yıl ERVAK Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dostluk yemeği Anılar Düğün salonunda gerçekleşti. Programın açılışında konuşma yapan ERVAK Kadın Kolları Başkanı Nuran Çelenk, “Erzurum’daki sivil toplum kuruluşları birlik ve beraberlik içinde kentin kalkınması için kolektif çalışma ruhu ile çalışmalar gerçekleştiriyor. Bizler birlikten dirlik doğacağı inancındayız. Programımız sinerji ruhunu geliştiriyor” dedi.

Zorlu geçen kışına, iş imkanlarının yetersizliğine, geri kalmışlığa mahkum edilmesine, eğitimdeki kısıtlı imkanlara rağmen Erzurum’un bir marka şehri olduğunu ifade eden Çelenk, “Kuruluşumuzla birlikte her yıl düzenlemekte olduğumuz birlik, beraberlik ve dostluk yemeğini gerçekleştiriyoruz. ERVAK olarak bugüne kadar önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Elimizden gelen imkanlarla toplumsal çalışmalara yoğunlaşarak, yardımlaşma faaiyetlerimizi artırdık’’ diye konuştu.

Programda ERVAK kadın kolları üyeleri başta olmak üzere tüm davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net