Menu


Hava Durumu



   Ana Sayfa

ERVAK’IN GENÇLERİ HAREKETE GEÇTİ

‘Daha yaşanabilir bir Erzurum’ parolasıyla yola çıkan başkanlığını Emre Çomaklı’nın yaptığı gençler, kentin genç nüfusunu hareketlendirecek. Önceliklerini ‘kültür’e verdiklerini belirten Çomaklı, sadece gençlerin değil, kentin sorunlarına da eğileceklerini belirtti.




 
HABER MERKEZİ
Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Gençlik Kolları ‘Daha yaşanabilir bir Erzurum için kolları sıvadı. Kentteki sivil toplum kuruluşları ile siyasi partilerin gençlik kollarıyla birlikte sorunlara çözüm aramayı planlayan gençlerin önceliği kentin kültürel dokusu ve yaşamı.

ERVAK Gençlik Kolları Başkanı Emre Çomaklı ile yönetim kurulu üyeleri Fatma Kılıç, Nagehan Başkut ile Namet Alma, Pusula Gazetesi’ni ziyaret ederek, yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi, destek istediler. Çoğunluğunu genç nüfusun oluşturduğu Erzurum’da artık söz sahibi olmak istediklerini belirten ERVAK’lı gençler, kentin geleceğe hazırlanmasında kendilerinin de katkı vereceklerini söyledi. ERVAK Gençlik Kolları Başkanı Emre Çomaklı, “Artık ilimizdeki gençlerin harekete geçmesini istiyoruz. Biz sivil toplum kuruluşları başta olmak üzere siyasi partilerin gençlik kollarıyla birlikte Erzurum ve gençlerin sorunları için çalışmak istiyoruz. Kentin kültürel hayatından, ekonomik, sosyal, siyasal ve spora kadar her konuda projeler geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.

ERVAK Gençleri olarak önceliklerini kentin kültürel yaşamına vereceklerini vurgulayan Çomaklı, “Kentin ileri gelenleri Erzurum’un kültürünü anlatıyor ama gençlik bu konulardan habersiz. Öncelikle kentin insanlarının bu şehrin kültürünü tanımalarını istiyoruz. Bu konuda etkinlikler yapacağız” dedi.

23.09.2014 Pusula Gazetesi

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net