Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

ERVAK'lı bayanlar birlik beraberlik ve dostluk çayı düzenledi

Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları tarafından birlik, beraberlik ve dostluk çayı adı altında eğlence programı düzenledi.

Her yıl ERVAK Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dostluk çayının 7.'si Palan Otel'de gerçekleşti. Program açılışında konuşma yapan ERVAK Kadın Kolları Başkanı Neşe Ahıskalı, Erzurum'da yaşamanın, yükselmenin ve ayakta kalmanın faturasının ağır olduğunu söyledi. Zorlu geçen kışına, iş imkanlarının yetersizliğine, geri kalmışlığa mahkum edilmesine, eğitimdeki kısıtlı imkanlara rağmen Erzurum'un bir marka şehri olduğunu ifade eden Ahıskalı, "Kuruluşumuzla birlikte her yıl düzenlemekte olduğumuz birlik, beraberlik ve dostluk çayının 7.'sini gerçekleştiriyoruz. İnsani olma, vicdani olma ve yardımlaşma yolunda epey mesafe kat ettiğimiz inancındayım." dedi.

Sosyal Sorumluluk Projesi olarak şefkatevi ile ortaklaşa yürüttükleri folklorik bebeklerin satışa sunulduğu eğlence programında ulusal ve uluslararası birçok yarışmada derece alarak kazandığı başarılarla Erzurum'un adını dünyaya duyuran Kuaför Ahmet Kemal Özerbaş ve ekibi de bir gösteri sundu. Özerbaş, Erzurum'un sembolü haline gelen tarihi Çifteminareli Medrese ile Çiftbaşlı Kartal'ın yanısıra, İzmir Saat Kulesi'nden oluşan saç modelleri büyük alkış aldı.

Programda ERVAK kadın kolları üyeleri başta olmak üzere tüm davetliler müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Ayrıca programda ERVAK Kadın Kolları'nın kuruluş yıl dönümü pastası da kesildi.
(CİHAN)

 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net