Menu


Hava Durumu



   İnternette Er-Vak

Reyhan`yi bir tek Er-Vak hatırladı

 Türk halk ozanlığı geleneğinin en büyük ustalarından olan Âşık Reyhanî’yi ölümünün 5’nci yıldönümünde Er-Vak`tan başka hatırlayan çıkmadı. Erzurum Ajans-Erzurum Kalkınma vakfı (ER.. ... Devamı.


BILL GATES FINANCIAL TIMES’A TÜRKİYE İLE İLGİLİ ÇOK ÇARPICI BİR AÇIKLAMA YAPTI: “ATALARIM ERZURUMLU.”

 Bill Gates: Atalarım Erzurumlu! 'Bill Gates, Financial Times'a çarpıcı açıklamalarda bulundu. Atalarının Erzurumlu olduğunu açıklayan Gates, kütüğünü Erzurum'a aldırmak için Türk Hükümeti’ne.. ... Devamı.


ERVAK'lı bayanlar birlik beraberlik ve dostluk çayı düzenledi

 Erzurum Kalkınma Vakfı (ERVAK) Kadın Kolları tarafından birlik, beraberlik ve dostluk çayı adı altında eğlence programı düzenledi. Her yıl ERVAK Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik, beraberlik ve dostluk çayının 7.'si.. ... Devamı.


Erzurumlu kadınlar günlerini kutladı

 Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Erzurum'da bulunan kadın sivil toplum kuruluşları ortak bir tören düzenledi. Programda, bu günün; kadınların eşitlik, bağımsızlık, özgürlük, daha iyi yaşama ve çalışma koşul.. ... Devamı.


Çam dibinden, danışmanlığa...

 Devlet Demiryolları’nın (TCDD) “Raillife” adlı dergisinin Şubat sayısında yazdığı makalede yer alan “Yeşilçam’da artist olma heveslisi Erzurum kızları, trenle İstanbul’a kaçarlar, çam dibine yatırıldıkta.. ... Devamı.


ERVAK`tan teröre tepki

 ERVAK Başkanı Erdal Güzel, “PKK terör örgütü ve yandaşları şunu iyi bilmelidirler ki Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” dedi. Erzurum Ajans-ERVAK Başkanı Erdal Güzel, “PKK terör örg&u.. ... Devamı.


ERVAK dava açtı...

              ER-VAK, TCDD aylık dergisi 'Raillife'nin Şubat sayısında Erzurumlu kadınlara hakaret edildiği gerekçesiyle 30 bin TL'lik tazminat davası açtı. Vakıf Başkanı Erdal Güzel, davadan kazanılacak parayı öğren.. ... Devamı.


STK’lardan mülteci seferberliği

 Ramazan Bayramı öncesi çoğunluğu Afganistan’dan Erzurum’a gelen 410 sığınmacı için kamu kurum ve kuruluşları ile ilde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları seferber oldu. ERZURUM (İHA) - Ramazan Bayramı öncesi çoğunluğu Afganistan’dan Er.. ... Devamı.


Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, Erzurum Kalkınma a Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzeli ziyaret etti.

  Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, Erzurum Kalkınma a Vakfı (ER-VAK) Başkanı Erdal Güzeli ziyaret etti. Erzurumun en geniş tabanlı sivil toplum kuruluşu olan Er-Vakın kentin gelişmesi konusunda önemli bir misyona.. ... Devamı.


 

ERZURUM CUMHURİYET BAŞSAVCISI SN. RAMAZAN APAÇIK’IN ER-VAK’A ZİYARETİ.

 ERZURUM CUMHURİYET BAŞSAVCISI SN. RAMAZAN APAÇIK’IN ER-VAK’A ZİYARETİ.   ... Devamı.


 


Erzurum Kalkınma Vakfı (ER-VAK)
Adres : Cumhuriyet Caddesi Kızılay İş Merkezi Kat 3 / 2 YAKUTİYE ERZURUM Telefon : (0442) 233 38 20
Tasarım : www.e-erzurum.net